airco service

Gratis Airco Check
Weten of uw airco nog goed werkt? Kom dan langs voor de gratis AircoCheck. Onze specialisten controleren de werking van uw airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt.

Airco Reinigen, ultrasoon
Met de ultrasone aircoreiniging wordt uw airco grondig gereinigd van bacteriën en schimmels en voorzien van een frisse geur. We adviseren een jaarlijkse controle en reiniging en eens per twee/drie jaar een airco-servicebeurt.

Airco Service / Onderhoud
Een airco-servicebeurt zorgt dat uw airco in de auto optimaal blijft werken. Zomers houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt de airco dat de ruiten beslaan. Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Laat uw airco daarom regelmatig controleren door ons.

Waarom uw airco onderhouden?
Anders dan veel mensen denken is het aircosysteem niet onderhoudsvrij. Zelfs een goedwerkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. Na enkele jaren merkt u dat de koelcapaciteit van de airco minder wordt. Een tekort aan koudemiddel kan daarnaast de compressor van de airco beschadigen, doordat deze te weinig wordt gesmeerd. Een dure reparatie van € 700,00 of meer! Laat daarom de airco optijd vullen !

Coole tips:
* Zet de airco minstens één keer per week 10 minuten aan. Dit voorkomt lekkages en nare luchtjes.
* Zet de airco niet te koud. Het verschil met de buitentemperatuur kan het best niet groter zijn dan 6 graden.
* Zet voor vertrek kort de deuren of ramen open, zodat de meeste warmte verdwenen is.

airco-reiniging

Contactgegevens

Autocenter Will Schraven
Antwerpsestraatweg 262
4624 JK, Bergen op Zoom

Tel: 0164-235130
autocenter@willschraven.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00
Zaterdag 09:30 tot 12:00

Plan nu een afspraak in onze vakgarage