642x308.Pechhulp_Header2

Bij Vakgarage bent u verzekerd dat uw auto in de beste handen is voor onderhoud en reparatie. Toch kan het gebeuren dat uw auto niet meer start, een mankement vertoont een lekke band krijgt of u uw sleutels erin heeft laten liggen. Vakgarage heeft in dit soort situaties dé oplossing voor u: Pechhulp.

Voor wie is Vakgarage Pechhulp?
De Vakgarage Pechhulp is voor u verkrijgbaar als u uw auto laat onderhouden door de Vakgarage. Wij onderhouden uw auto volgens de fabrieksvoorschriften en met behoud van de fabrieksgarantie. De Vakgarage Pechhulp is geldig in Nederland en 43 andere landen in Europa. U bent dus ook verzekerd van pechhulp in het buitenland.

In combinatie met regulier onderhoud betaalt u slechts: € 49,95 per jaar!

Koopt u een Vakgarant Premium occasion bij de Vakgarage? Dan zit de pechhulp automatisch inbegrepen in de prijs van uw nieuwe auto!

 24/7 recht op pechhulp

 Zeer voordelige premie: € 49,95

 Nederlandstalige alarmcentrale

 1 telefoonnummer bij pech, waar u ook bent

 Gemiddeld binnen 35 minuten hulp ter plaatse in Nederland

 Geen automatische verlenging

 Gratis Lifehammer

 MEER INFORMATIE?

Lifehammer

De ultieme veiligheidshamer voor in de auto. Door simpelweg de lens in te drukken verandert deze veiligheidshamer in een lantaarn. Deze safety torch geeft de omgeving licht of kan gebruikt worden om naar anderen te signaleren. Het is het ultieme middel om uzelf maar ook anderen extra veiligheid te bieden. Bij het afsluiten van Pechhulp bij Vakgarage krijgt u deze Lifehammer cadeau.

Contactgegevens

Autocenter Will Schraven
Antwerpsestraatweg 262
4624 JK, Bergen op Zoom

Tel: 0164-235130
autocenter@willschraven.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00
Zaterdag 09:30 tot 12:00

Plan nu een afspraak in onze vakgarage