Bovag Garantie

Alle Vakgarages zijn lid van de Bovag. Dit houdt in dat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Om voor het BOVAG-lidmaatschap in aanmerking te komen dient een autobedrijf te voldoen aan een groot aantal voorwaarden. Als lid van de BOVAG bieden wij u volgens de BOVAG-standaard een garantie van drie maanden op de uitvoering van opdrachten en de daarbij gebruikte materialen.

Bij aankoop van een gebruikte personenauto vanaf € 4.500 geven we u altijd BOVAG Garantie. Ook krijgt u deze garantie indien het aankoopbedrag weliswaar minder bedraagt dan € 4.500, maar meer is dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.

Sinds 1 november 1998 is voor personenauto’s het BOVAG-garantiebewijs gekoppeld aan de Nationale Auto Pas: de zogenaamde BOVAG Garantiepas. Bij de aanschaf van een occasion vanaf € 4.500 wordt deze pas veelal afgegeven. De zekerheden van de BOVAG Garantiepas zijn:

  • -Zekerheid met betrekking tot garantie én geschiedenis van de kilometerstand van de auto (NAP);
  • -Standaard BOVAG Garantie van minimaal 6 maanden op verborgen gebreken van gekochte gebruikte auto’s en onderdelen/toebehoren;
  • -Duidelijke en betrouwbare voorwaarden, getoetst door o.a. ANWB en Consumentenbond;
  • -Onafhankelijke bemiddeling bij een geschil;
  • -Geschillenbeslechting bij de Stichting Geschillencommissie.

logo_BOVAG_fc

 

Contactgegevens

Autocenter Will Schraven
Antwerpsestraatweg 262
4624 JK, Bergen op Zoom

Tel: 0164-235130
autocenter@willschraven.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00
Zaterdag 09:30 tot 12:00

Plan nu een afspraak in onze vakgarage